Samen is leuker

Zijn jullie met een, twee, drie of meer? Neem elkaar dan mee voor de camera! Als broers en zussen, vriendinnen, met de hele familie, een kersvers gezinnetje of gewoon gezellig met z’n tweetjes om jullie liefde voor elkaar te vieren. Wij van Baby en Buik verzorgen voor jullie een fotoshoot als herinnering aan deze fijne dag.

studio portret fotografie

Samen in de studio of op locatie

Willen jullie een prachtig portret? Dat kan! Onze fotostudio bevindt zich op Sectie-C in Eindhoven. De studio is comfortabel ingericht. Jullie krijgen een heerlijk kopje koffie of thee bij binnenkomst, zodat jullie eerst kunnen ontspannen voordat we met de fotoshoot beginnen. In de studio hebben we verschillende kleuren achtergronden waaruit jullie kunnen kiezen. Jullie wens staat voorop. Naast de studio kunnen jullie ook kiezen voor een bijzondere locatie. Op locatie werken wij vooral met natuurlijk licht.

portretfotografie op locatie

Handig om niet te vergeten

Het is handig om een aantal verschillende kledingsets mee te nemen zodat we kunnen wisselen tijdens het fotograferen. Bij het boeken van een fotoshoot sturen we je een handige checklist op zodat je zeker weet dat je niets vergeet!

koppel fotografie samen op de foto

Tips

‘Heb je mooie herinneringen bij een locatie dan ga ik daar graag met jullie naartoe.’

Britt, Fotografe

‘Wil je foto’s voor op een trouwkaart laten maken, denk dan aan dit pakket’

Britt, Fotografe

‘Wil je een bijzonder decor laten maken, ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres. Hierdoor wordt jou fotoshoot echt uniek!’

Joep, Vormgever

‘Een portret komt het mooiste tot zijn recht wanneer je ontspannen bent. Wij helpen je hier graag bij met wat handige tips tijdens de fotoshoot.’

Britt, Fotografe

Wil je een extra digitale foto, inclusief onze bewerking deze kun je na bestellen voor € 12,50 per foto

Baby en buik

Buiten een straal van 10km rondom Eindhoven worden er reiskosten in rekening gebracht (€ 0,30 per kilometer)

Baby en buik

Visagie en haarstyling

Visagie en haarstyling is mogelijk tegen meerprijs. Mocht je een speciale wens hebben dan nemen we deze graag met je door.

make up voor de fotoshoot