Bolle Buik

Wat een geweldig nieuws, jullie verwachten een baby! En wat is er heerlijker dan je baby in je buik te voelen bewegen. Voordat de wereld zich aandringt bij hem of haar, verzorgen wij voor jullie de zwangerschapsfotografie.

zwangerschap fotografie Doek om buik zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie in de studio of bij jou thuis.

Wij leggen jouw prachtige buik graag bij ons vast. Onze fotostudio bevindt zich op Sectie-C in Eindhoven. Maar dit kan ook op een bijzondere locatie of gewoon fijn bij je thuis. De studio is met alle comfort ingericht. Je krijgt een heerlijk kopje koffie of thee bij binnenkomst. Jij en je baby kunnen dan eerst ontspannen voordat we met de fotoshoot beginnen. In de studio hebben we verschillende kleuren achtergronden. Hiermee kunnen we telkens een andere stijl neerzetten.

lichaam vrouw zwanger puur

Wanneer maak je een afspraak?

Een zwangerschapsfoto is het mooiste als je buik zich al goed heeft gevormd waardoor hij prominent naar voren komt. Dit is dan ook het beste in te plannen als je tussen de 33 en 37 weken in verwachting bent. Je kunt dit pakket inplannen als verrassing voor je partner, maar natuurlijk ook als koppel of samen met je kinderen.

blouse omarmen zwangere buik moeder handen

Handig om mee te nemen

Het is handig om een aantal verschillende kledingsets mee te nemen zodat we kunnen wisselen tijdens het fotograferen. Denk hierbij aan soepele en elastische kleding waarin je buik mooi naar voren komt of lingerie waarmee je je buik accentueert. Je kunt eventueel ook persoonlijke accessoires meenemen. Bij het boeken van een fotoshoot sturen we je een handige checklist op zodat je zeker weet dat je niets vergeet!

Tips

‘Heb je een kleurtje door de zon, denk eraan dat je bikini zichtbaar kan zijn en werk deze kleurverschillen bij met een zelfbruining zodat je een mooi egaal resultaat krijgt.’

Britt, Fotografe

‘Wil je foto’s van je buik op het geboortekaartje, vergeet niet van te voren na te denken over de kleuren van het kaartje’ deze kunnen we dan toepassen in de fotografie.

Joep, Vormgever

Wil je extra digitale foto in hoge resolutie inclusief onze standaard bewerking deze kosten € 12,50 per foto

Baby en buik

Visagie en haarstyling

Visagie en haarstyling is mogelijk tegen meerprijs.

visagie lippenstift verzorging muah